ONDERHOUD IS BEHOUD... OOK VAN UW TUIN

Regelmatig en vakbekwaam onderhoud is voor uw tuin van levensbelang. Een tuin groeit en bloeit en al wat leeft heeft nu eenmaal aandacht nodig. Heeft u niet zulke groene vingers of gewoon te weinig tijd om uw tuin te onderhouden? Dan is de zorg voor uw tuin bij mij in goede handen. U kunt me inschakelen voor zowel periodiek als incidenteel onderhoud.

Regulier tuinonderhoud

Borders schoonmaken, onkruid verwijderen, grasmaaien... niet iedereen heeft er zin in of tijd voor. Ik zorg dat uw tuin er netjes uitziet en neem ook alle rommel weer mee. U kunt een vaste wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse afspraak met me maken. En zijn er tuinwerkzaamheden die u juist wèl graag zelf doet? Dat kan natuurlijk ook. Dan doe ik gewoon de rest. Zo beleeft u maximaal plezier van en in uw tuin.

Seizoensonderhoud

De tuin is elk seizoen anders en dat vraagt ook om ander tuinonderhoud. Kiest u voor een voor- en najaarsbeurt? Dan maak ik de tuin twee keer per jaar  helemaal in orde voor het volgende seizoen. In het voorjaar komt de tuin uit de winterslaap en is het bijvoorbeeld tijd voor het snoeien van bomen en heesters, het opschonen en bemesten van de borders, het verticuteren en bemesten van het gazon en het reinigen van bestrating. In het najaar maak ik uw tuin helemaal klaar voor de koude wintermaanden. Ik snoei dode takken weg, zorg dat vorstgevoelige planten beschermd worden en verwijder de herfstbladeren. Ook reinig ik desgewenst de dakgoten en plant ik de bloembollen.