ONDERHOUD IS BEHOUD... OOK VAN UW TUIN

Regelmatig en vakbekwaam onderhoud is voor uw tuin van levensbelang. Een tuin groeit en bloeit en al wat leeft heeft nu eenmaal aandacht nodig. Heeft u niet zulke groene vingers of gewoon te weinig tijd om uw tuin te onderhouden? Dan is de zorg voor uw tuin bij ons in goede handen. U kunt Tuinmankracht inschakelen voor zowel periodiek als incidenteel onderhoud.

Regulier tuinonderhoud

Borders schoonmaken, onkruid verwijderen, grasmaaien... niet iedereen heeft er zin in of tijd voor. We zorgen dat uw tuin er netjes uitziet en nemen ook alle rommel weer mee. U kunt een vaste wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse afspraak met ons maken. En zijn er tuinwerkzaamheden die u juist wèl graag zelf doet? Dat kan natuurlijk ook. Dan doen wij gewoon de rest. Zo beleeft u maximaal plezier van en in uw tuin.

Seizoensonderhoud

De tuin is elk seizoen anders en dat vraagt ook om ander tuinonderhoud. Kiest u voor een voor- en najaarsbeurt? Dan maken we de tuin twee keer per jaar helemaal in orde voor het volgende seizoen. In het voorjaar komt de tuin uit de winterslaap en is het bijvoorbeeld tijd voor het snoeien van bomen en heesters, het opschonen en bemesten van de borders, het verticuteren en bemesten van het gazon en het reinigen van bestrating. In het najaar maken we uw tuin helemaal klaar voor de koude wintermaanden. We snoeien dode takken weg, zorgen dat vorstgevoelige planten beschermd worden en verwijderen de herfstbladeren. Ook reinigen we desgewenst de dakgoten en planten we de bloembollen.